Today at the Congress

AAA

2011-09-10

Today at the Congress: last show of “Future Pefect” - Brian Eno’s audio-visual installation, third set of concerts organised by Artur Rojek (Anika, Killl, Faust), Penderecki/Aphex Twin concert, spectacles: “1973” by Massimo Furlan, “Rainbow Stand 2012” by Strzępka/Demirski and “Waiting Room.0” by Krystian Lupa, and DJ sets in the Festival Club. Funny Games EU project continues with screenings of exciting films including Wim Wenders’ “Pina” – a 3D documentary. Four Domes Pavilion hosts 10x10 exhibitions, the Reading Lab, and Mirosław Bałka’s installation. And finally, in a Pavilion next to the Centennial Hall a unique “Emergency Room” exhibition is available. Po pokazie filmu „Code Blue” zapraszamy na spotkanie z reżyserką Urszulą Antoniak i odtwórczynią głównej roli Bien de Moor.

listen to the content print version

  1. gicqIWzGGiaq2011-10-09 21:40:11

    And I was just wnoedring about that too!

  2. OczSIPYpCvVuaOzqFx2011-10-09 22:36:00

    Well put, sir, well put. I'll certanily make note of that.

  3. JnZORtoeLWLTr2011-10-10 00:58:52

    What an awesmoe way to explain this-now I know everything!

  4. FEOyWLYneQtBYyCtKr2011-10-10 01:44:34

    Life is short, and this acritle saved valuable time on this Earth.

  5. Buy oem Software2012-02-11 03:15:22

    9vbmj7 Right from this article begin to read this blog. Plus a subscriber:DD

  6. hcZqHoXuhITM2012-09-11 20:04:26

    Hey, good to find someone who argees with me. GMTA.

  7. 2012-09-11 20:04:28

  8. 2012-09-12 02:50:20

  9. 2012-09-13 06:34:29

  10. 2012-09-13 19:58:05

  11. 2012-09-14 01:22:23

  12. FZxKSHQhfyoikGnov2012-10-11 17:01:19

    Thanks.Its a nice initiative taken by Danish Airlines. Hope that they sceecud in their plans. It would take decades for something like that getting implemented in India. May be our next generation would find their soul-mate like this

  13. 2012-10-11 17:01:22

  14. RaECjxjIdXRCC2012-10-11 20:53:20

    Hi Kak Yoe.. for me hantar maid+baby to MIL house to mmg the best soolitun la.. tapi kitorg setakat ni tak mampu lagi nak amik maid.. bygkan le.. kalo go through agent je skrg fees dah RM8K++ dah mcm downpayment nak beli kereta dah! tu belum kire kalo lari lagik! adusss.. 2nd best option is to hantar rumah org/jiran/sedara mara yg mmg rapat & kite boleh percaya. Kalo setakat nak hantar kat rumah org yg kite baru kenal, better don't. Kang jadi plak kes laki org tu dera baby yg dijaga etc etc..Mcm kitorg takde kenal rapat ngan jiran2..sedara mara yg kat KL plak sume kerja gak.So kitorg terpaksa go for 3rd best option, which is hantar nursery. But I only sent my baby after 3 months++. Syarat kitorg, nursery mesti yg berdaftar & selalu dipantau, bersih, ada baby room, can handle expressed breastmilk, ratio pekerja to baby not more than 1:3, ada aircond..hehe.. mmg kitorg carik yg ok la. Mcm nursery my baby ni siap bagi 1 babycot for 1 baby, so senang tak bercampur. Then, kitorg hantar baby pun dah siap mandi coz takut nak suruh nursery mandikan. Bila dah 6 months++ dah bleh duduk baru kitorg suruh nursery mandikan. Lagi satu coz my baby is fully breastfeeding, so dia ni jenis yg kalo nak menyusu through bottle pun kene diriba+peluk, that means pekerja nursery tu takleh biarkan dia menyusu sorg2.. hehe.. ni mmg kitorg specially trained our baby. So incident tercekik susu tu bolehla dikurangkan risikonye.. Coz incident ni actually boleh berlaku kat mana2 je..even kat rumah sendiri di bwh jagaan kitepun boleh berlaku. It just that how we want to prevent it. Hiring maid alone in the house for a baby mmg sangat seram.. takut maid tu bg baby minum minyak tanah pun kite tak tau..Eh tapikan Kak Yoe, kite ada dgr skrg dah ramai gak yg amik maid dari southern Thai (Patani etc)..boleh ckp melayu kelantan & muslim. Since family Kak Yoe kat Pasir Mas, maybe lagi senang nak carikkan kot.. hehe.. kalo ada contact pun give me a shout k.. coz kitorg pun will need a maid sooner or later..

  15. 2012-10-11 20:53:22

  16. 2012-10-12 09:36:41

  17. 2012-10-12 09:51:10

  18. 2012-10-12 20:45:39

  19. 2012-10-12 21:00:47

  20. 2012-10-14 16:40:32

  21. 2012-10-14 16:52:24

  22. 2012-10-15 03:42:35

  23. 2012-10-15 03:56:11

  24. ARihhAUCtYwFWfd2012-12-19 04:49:31

    Just a comment for other users to recelft on 27 Year USA's comment above: The CELTA program generally only awards three passing grades, Pass, Pass B, and Pass A. Most students finish the course with a Pass. A small percentage of students receive a Pass B (higher than Pass) and only exceptional students receive a Pass A. Once you are finished with the course, your grade should not influence your job options having the certification is much more important than the Pass A.

  25. 2012-12-19 04:49:34

  26. 2012-12-19 19:04:43

  27. 2012-12-20 01:10:15

  28. 2012-12-21 18:44:14

  29. 2012-12-22 14:17:11

  30. 2013-02-23 13:18:16

  31. bookmaring service2013-03-14 12:03:07

    Z4f0uk This is one awesome blog article.Much thanks again. Much obliged.

  32. 2013-03-14 12:03:09

  33. buy cipro2013-03-15 18:14:58

    I truly appreciate this article post. Want more.

  34. generic viagra online2013-03-15 19:53:59

    I really enjoy the article. Cool.

  35. generi cialis2013-03-15 21:33:10

    Very good article.Really looking forward to read more. Fantastic.

  36. 20mg levitra2013-03-15 23:13:13

    Really enjoyed this article.Really looking forward to read more. Will read on...

  37. 2013-03-23 00:56:00

  38. 2013-05-02 08:24:32

  39. 2013-06-08 20:42:03

  40. 2013-07-07 16:25:07

  41. 2013-07-13 07:33:01

  42. 2013-08-08 04:55:15

  43. link building team2013-10-15 13:55:52

    siGprC I really liked your blog post.Much thanks again. Really Great.

  44. 2013-10-15 13:55:54

  45. top seo guys2013-10-24 19:49:50

    6SiHgD Really appreciate you sharing this blog article. Will read on...

  46. 2013-10-24 19:49:57

  47. 2014-03-30 20:13:18

  48. 2014-05-11 08:55:14

  49. 2014-07-20 15:19:14

  50. crorkz2014-08-05 19:18:36

    P78DRq Really informative post. Great.

  51. 2014-08-05 19:18:38

  52. 2014-10-17 14:36:56

  53. 2014-10-18 07:45:09

  54. 2015-01-09 00:57:32

  55. crorkz linkz2015-01-16 02:50:20

    EN7eBH Well I really enjoyed reading it. This information offered by you is very practical for good planning.

  56. 2015-01-16 02:50:25

  57. 2015-07-21 18:39:40

  58. 2015-07-27 00:46:53

  59. 2015-08-06 11:29:18

  60. 2015-08-10 00:39:59

  61. 2015-08-12 01:43:17

  62. 2016-01-10 00:11:22

  63. 2016-02-05 19:59:55

  64. 2016-04-11 20:51:27

  65. 2016-05-09 01:40:29

  66. 2016-05-30 17:22:25

  67. 2016-06-09 03:10:21

  68. 2016-06-13 19:25:16

  69. 2016-06-18 17:51:20

  70. 2016-06-23 07:28:37

  71. 2016-07-05 21:30:34

  72. 2016-07-18 19:15:23

  73. 2016-07-21 14:43:09

  74. 2016-07-27 18:56:29

  75. 2016-08-13 04:11:30

  76. 2016-09-12 22:27:35

  77. 2016-10-12 16:06:51

  78. 2016-10-12 16:07:24

  79. 2016-11-09 22:46:42

  80. 2016-12-05 23:08:16

  81. 2016-12-05 23:09:16

  82. 2016-12-27 06:39:44

  83. 2016-12-28 07:36:44

  84. 2017-01-06 07:10:30

  85. 2017-01-15 17:14:50

  86. 2017-02-04 04:50:11

  87. 2017-07-05 14:54:47

  88. 2017-07-22 15:57:19

  89. 2017-08-06 06:23:55

  90. 2017-08-20 17:09:56

  91. 2017-09-04 11:09:55

  92. 2019-04-04 03:51:55

  93. 2019-04-30 07:18:52

  94. 2019-05-14 12:48:18

  95. 2019-05-29 11:53:37

  96. 2019-06-02 16:24:33

  97. 2019-06-19 04:23:13

  98. 2019-06-24 17:31:40

  99. 2019-07-01 21:33:15

  100. 2019-08-02 19:48:25

  101. 2019-08-18 11:21:55

  102. 2019-08-23 10:26:52

  103. 2019-12-09 19:45:11